Magazin 17.10.2015.

Nišlija koji je pokušao sam sebi da poveća penis pet godina pokušava da se vrati na staro

ČITANJE: 2 minute
povecao penis
Četrdesetšestogodišnji Nišlija Aleksandar Dželić već pet godina ne uspijeva da reši zdravstveni problem koji je posljedica njegove nepromišljenosti.

Dželić je u namjeri da ga uveća, u penis ubrizgao 80 grama vazelina usljed čega mu se polni organ deformisao i dobio enormne razmere, a uslijedila je teška infekcija koja je zahvatila i limfne žlijezde.

Dželić, koji se na lični medicinski zahvat odlučio dok je bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, priznaje da sebi nikad neće oprostiti lakomislenost.

– Da se na taj način može povećati penis saznao sam od jednog osuđenika koji je tvrdio da je plastični hirurg. On mi je kazao da se polni organ može povećati bez operacije uz upotrebu vazelina. Odlučio sam da ga poslušam, pa sam u oktobru 2010. godine preko jednog zatvorenika nabavio vazelin, špric i iglu i počeo ”tretman”. Kako je očekivani rezultat izostajao, dodavao sam vazelin i ubrizgao cijelih 80 grama – opisuje Dželić svoj zahvat.

Međutim, ubrzo je shvatio šta je uradio.

– Četiri dana se ništa nije dešavalo, a onda je počeo pakao. Organ mi je otekao i dobio sam užasne bolove. Odveli su me u zatvorsku bolnicu, a kada sam priznao šta sam uradio sproveli su me na Kliniku za urologiju u Sremskoj Mitrovici, a odatle u KBC u Beograd. Oteklina je bila užasna, ljekari su morali da mi rasjeku spoljni dio da bih mogao da mokrim. Stavili su mi kateter, onda sam dobio infekciju, preživio sam užas – prisjeća se Dželić svojih muka.

Od prije tri godine, otkako je izašao iz zatvora, uzaludno pokušava da riješi problem.

– Nakon pregleda na niškoj Klinici za urologiju upućen sam u KBC Dragiša Mišović, a onda sam čekao 14 mjeseci pre nego što sam pozvan na operaciju. Tada su već počeli da mi otiču limfni čvorovi. Kada sam najzad primljen u beogradsku bolnicu, pronašli su mi stafilokoku pa su me vratili u Niš da je izlečim, a da se onda vratim – kaže Dželić.

Zbog onog što ga je snašlo, Dželića je ostavila žena.

– Ostao sam i bez porodice zbog moje gluposti. Priznajem da sam kriv, ali se nadam da će mi neko pomoći. Predao sam dokumentaciju za liječenje i očekujem da budem upućen na KBC ”Dragiša Mišović’‘ – kaže ovaj Nišlija.

Na niškoj Klinici za urologiju niko nije htio da komentariše Dželićevu dijagnozu sa obrazloženjem zaštite pacijentove privatnosti.

(Telegraf)