Vijesti 29.08.2018.

“NJIHOV DOPRINOS NEĆE SE ZABORAVITI” UKC organizuje druženje sa starim radnicima

ČITANJE: 1 minuta

Povodom završetka izgradnje Sjevernog krila i rekonstrukcije Centralnog medicinskog bloka Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske organizovaće za penzionisane radnike UKC RS druženje i svečani ručak.

Tom prilikom penzionisanim radnicima će predstaviti šta je urađeno na unapređenju rada najveće zdravstvene ustanove kao i detaljnije informacije o preseljenju hirurških klinika na lokaciju Paprikovac.

– Na ovaj način Poslovodstvo UKC RS je, cijeneći trud i rad penzionisanih radnika koji su dali doprinos najvećoj zdravstvenoj ustanovi i unapređenju rada u istoj, odlučilo da uvaži ljude koji su svoj radni vijek proveli u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske – navode na UKC-u.

Dodaju da je ovo način da se oduže bivšim radnicima čiji doprinos neće zaboraviti.

– Poslovodstvo na čelu sa Vladom Đajićem je potpuno svjesno činjenice da ne smijemo da zaboravimo one koji su nam utrli put da budemo ovdje gdje smo sada. Tom prilikom planirano je i dijeljenje penzionerskih kartica UKC uz pomoć kojih će bivši radnici najveće zdravstvene ustanove imati prioritet prilikom svih pregleda – dodaju na UKC-u.

(Srpskainfo)