Magazin 25.03.2016.

Njuz.net: Doktor Dabić zakazao pregled svojim pacijentima za 2056. godinu

ČITANJE: 2 minute

 

dragan-dabic
Poznati bioenergetičar i iscjeljitelj iz Novog Beograda doktor Dragan Dabić odložio je sve preglede za 2056. godinu i zamolio svoje pacijente da se strpe do tad.

On se juče oglasio putem svog Fejsbuk naloga i objasnio da “zbog nekih neodložnih poslova koje ima u inostranstvu nije u mogućnosti da neko duže vrijeme drži seanse”.

Jedna od njegovih dugogodišnjih pacijentkinja, Milena Petrušević iz Beograda, kaže da joj nedostaje liječenje kod doktora Dabića, ali da joj nema druge nego da se strpi četiri decenije do sljedeće seanse.

– Išla sam na redovne terapije bioenergije kod doktora Dabića i mogu vam reći da sam se poslije njih stvarno osjećala bolje. On je umio da opkoli ćelije mog tijela, za koje je tvrdio da nisu bile zdrave, i da ih bombarduje svojom energijom, a taj tretman je trajao tri i po godine. Ako bi koja ćelija ostala neiscjeljena, on bi je targetirao i ciljano gađao svojom bioenergijom dok je ne neutrališe. Kao krajnju mjeru, preporučivao mi je da uskratim svom teliju hranu i vodu kako bi se neposlušne ćelije iscrpile i eliminisale – otkriva ova Dabićeva pacijentkinja metode njegovog lječenja

– Čujem da je godinama bio veoma tražen zbog svog znanja – dodaje ona.

– Još od 2008. godine nisam bila kod njega na pregledu jer je, koliko sam čula, otišao u inostranstvo da tamo liječi ljude. Koliko divna osoba treba da budete da svojom pozitivnom energijom gađate ljude koji su neke druge nacionalnosti i koje ni ne poznajete, samo da biste ih preobratili iz bolesnih u izlečene. Baš mi nedostaje taj čovek, ali šta da radim, nema mi druge nego da se strpim do 2056. godine kada sam zakazala kod njega svoju sljedeću seansu – zaključila je Milena.

Kako nezvanično saznajemo, doktor Dabić je ipak ostavio mogućnost da se iz inostranstva vrati već nakon 2/3 odležanog liječenja, ali on to nije želio da potvrdi, najvjerovatnije da ne bi nastala navala svih onih koji ga poštuju u Srbiji, a koji bi da zakažu pregled kod njega.

(Njuz.net)