Magazin 13.11.2015.

Noletov i Jelenin uporedni horoskop: Pogledajte da li će zajedno dočekati starost!

ČITANJE: 4 minute
jelena-dokovic-novak-dokovic-foto-instagram-1445516065-767667
Novak i Jelena rođeni oboje u znaku Blizanci govori o tome da se poznaju od rane mladosti, tinejdžerskog doba jer sam znak predstavlja pubertet i školske dane, pišu Astrousluge.

Interesantno je da je Novakova tačka Fortune ili tačka sudbine baš u Blizancima pa mu svakako po tom aspektu pristaje žena rođena u istom znaku. Za jednu ženu planeta Mjesec je najvažnija jer upravo pokazuje koga ona traži po duši.

Kako je u znaku Vage i na fiksnoj zvezdi SPICA onda možemo da protumačimo da je Jeleni negdje u sudbini da bude srećna i uspješna na svim poljima a posebno omiljena u narodu. Što predstavlja i ovaj period u naredne dvije godine gdje će ona sigurno svojim znanjem i prirodnim zdravim stavom prema životu pokazati publici, narodu koliko je moćna.

S druge strane imamo Novaka koji ima mjesec u znaku Ribe pa njegova žena po duši mora da bude požrtvovana, da voli djecu, brine o njima, domaćica, njegovateljica, neko ko sjedi u kući i vjerno ga čeka. Obično žene koje imaju Mesec u Ribama ili im je Venera u 12 polju horoskopa to su žene koje žive pomalo izolovano od javnosti, nisu neko ko voli klasičan glamur.

Zapravo u Novakovom natalu to je ono što privlači njega u dubini duše. Dok njegova Venera u Biku na 5 stepenu baš kao i Venera najljepše žene ikada, bar do sada, koja se pojavila na svijetu Merilin Monro daje zračenje ljepotom i prije svega posebnom harizmom.

U muškom horoskopu Venera predstavlja privlačnost i ljubavnice. Iako je to kod Novaka izraženo i on je ponekad meta zgodnih, lijepih i popularnih žena ali Bik nije znak glamura već racionalan i razuman tip. Njega ne može pretjerano da osvoji takva žena koja će u prvi plan da ističe samo svoju spoljnju ljepotu. Bik je znak koji prije svega traži senzibil.

Ona mora da bude kućevna, dobra kuvarica, povučena, zgodnjikava, pa čak i sa kojim kilogramom više ( što njemu neće smetati ) ali neko ko odlično barata sa novcem, finansijama, koja vodi privatan posao u njegovom odsustvu.

Koliko god žena da bude u njegovom okruženju obično će ga osvajati nekim seksipilom, dobrim izgledom ali za njega je to sve površno.

Novak voli požrtvovane žene, baš kao što je i njegova majka koja je prikazana upravo kroz taj njegov Mjesec u Ribama ali i Mars planeta energije i borbe u znaku Raka koji predstavlja kuću, dom i porodicu i stalnu borbu da održi sve što stvori kroz zajednicu.

Planeta Mars retrogradan u Jarcu u Jeleninom horoskopu je pravi predstavnik osobe koju svi napadaju a ona ostaje mirna. Interesantno je da je upravo tu egzaltacija Marsa planeta borbe u jednom hladnom Jarcu ali to je vatra ispod leda. Ovaj Mars ima jako veliku koncentraciju i znanje ili znanja koji drugi ne posjeduju. To su obrazovani ljudi ali isto tako samouki sa prirodnim darom.

Ova planeta predstavlja privlačnost, pa će Jelenin izabranik imati sve osobine jednog Jarca ili Saturna. Uporan, istrajan, radan, autoritet, teško do vrha ali ipak na kraju – pobjeda! U svako slučaju dobar aspekat Marsa (muška energija) i Novakove Venere u Biku (ženska energija) u zemljanim znakovima daće trajne veze, bračne veze i ljubav do kraja života.

Jelenin Jupiter u Ribama blizu Novakovog Mjeseca daje bogatstvo duše, morala, okrenutost vjeri u Boga, prije svega plodnost, djecu. U narednoj godini velika šansa za još jednu trudnoću Jelene a po aspektu će sigurno imati žensko dijete, što je i njihova želja. Vjerovatno se neće porodica Đoković zadržavati na dvoje djece već će gledati da uveća svoju kuću djecom i velikom porodicom.

Njihov zajednički rad koji se vidi kroz Novakovo peto polje sporta i djece sa Saturnom, Uranom u Strijelcu i Neptunom u Jarcu daje da će ići do prosvjetljenja mladih, izbacivanju mržnje iz srca svakog mladog bića, iako neko radi teško može da ostvari svoje snove.

Djevojke se obično pitaju a kakav će taj moj muž biti u budućnosti? Za koga ću se udati? Zavirićemo u horoskop i vidjeti gdje je ta Venera. Kod Jelene Đoković Venera u Lavu ima sve atribute koje posjeduje ovaj znak. Na 2 stepenu Lava na fiksnoj zvijezdi ASINUS prirode Marsa daće osobu koje donose bogatstvo i čelne pozicije, kao i velike poslove i puno novca.

Kako je za Jelenu njen čovjek, tako je i za cijelu naciju neko ko podiže sistem vrijednosti narodu, čini ga velikim i onda kada mislimo da nismo vrijedni toga. Lav je znak predsjednika, države, vođe i nekog koga svi obožavaju. On je svakako broj 1. ili jednostavno – Kralj!

(Kurir)