Biznis 22.12.2016.

Nova “Dukatova” ponuda za novogodišnju trpezu

ČITANJE: 1 minuta

Novo na policama: Za novogodišnju trpezu super kremasto Dukat domaće kiselo vrhnje za svježi sir u pakovanju od 850 grama!

Dukat domaće kiselo vrhnje za svježi sir sa 25% mliječne masnoće na policama širom BiH dostupno je u novom, većem pakovanju, u kantici od 850 grama.

S obzirom na veliku potražnju proizvoda, za koji je mljekara Inmer iz Gradčca ove godine na 43. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije osvojila Zlatnu medalju za kvalitet, kompanija Lactalis BH odlučila je na tržište lansirati ovaj proizvod u praktičnom pakovanju veće gramaže. Tako je od sada Dukat domaće kiselo vrhnje za svježi sir sa 25% mliječne masnoće dostupno u pakovanju od 300 grama te u pakovanju od 850 grama.

Kremast, svjež i zdrav mliječni proizvod koji se, osim kao dodatak svježem siru, rado konzumira i kao ukusan prilog uz pečenja i variva te kao nezamjenjiv sastojak u receptima za slana, ali i za slatka jela, u periodu novogodišnjih praznika, nezaobilazan je izbor onih koji na svojim trpezama žele servirati što bogatiju i kvalitetniju ponudu.