Magazin 04.12.2015.

Nova godina: Čola opet ruši rekord

ČITANJE: 2 minute
dzet set
Najveće estradne zvijezde u regionu u novu 2016. godinu ući će bogatije za po nekoliko desetina hiljada evra.

Oni koji su planirali da zarade više, “gađali” su Crnu Goru. Najviše će, navodno, u najluđoj noći zaraditi Zdravko Čolić – čak 100.000 evra za nastup na glavnom trgu u Budvi.

Crnogorci su odriješili kesu, pa će Budvane i njihove goste na istom mjestu za reprizu zabavljati Džiboni.

Za novogodišnji nastup Tonija Cetinskog u hotelu “Splendid” u Bečićima, domaćini će platiti 60.000 evra. Novu godinu u Montenegru čeka i Željko Joksimović. On će nastupiti na gradskom trgu u Podgorici, zajedno sa Harijem Varešanovićem.

Neće proći loše ni novopečena srpska snajka Severina Kojić, koja će za 50.000 evra pjevati u Dubrovniku. Seve će se baš naraditi, jer je na Stradunu u podne čeka proslava dječje Nove godine, a potom i večernji nastup.

I srpski rokeri Bajaga i “Instruktori” koji će 21. decembra od 23 sata svirati na najsunčanijem hrvatskom ostrvu Hvaru, zaradiće 50.000 evra.

Folkerka Seka Aleksić Novu godinu čeka radno u beogradskom hotelu “Metropol”, a ako je vjerovati insajderima, inkasiraće 30.000 evra.

Novosadska pop pjevačica Nataša Bekvalac uveseljavaće goste luksuznog prestoničkog hotela “Hajat” i to za, kažu, 20.000 evra.

Najveća žurka na Balkanu u novogodišnjoj noći očekuje se uz folk zvijezdu Acu Lukasa i njegov “Folk haus bend”, koji nastupaju u “Impuls holu” (kod hotela “Kraun plaza”) u Beogradu. Šuška se da mu je angažman oko 50.000 evra.

U “Kraun plazi” sviraće “Tropiko bend”, Aco Pejović će pjevati u restoranu na krovu tržnog centra “Stadion”.

Goran Bregović će sa “Orkestrom za svadbe i sahrane” 2016. dočekati u Rumuniji.

Na glavnom trgu u Poreču Jelena Rozga pjevaće za 30.000 evra, koliko će dobiti i Nina Badrić na trgu u Zagrebu.

Građani Šibenika u novu godinu ući će uz “Prljavo kazalište”, a članovi ovog rok benda bogatiji za oko 20.000 evra. Toliko će zaraditi i “Parni valjak” u Rovinju, dok su “Hladno pivo” i Neno Belan za nastupe u Rijeci plaćeni po 15.000 evra.

Na trgu u Makarskoj sviraće “Magazin” za “samo” 10.500 evra.

Najposjećenije srpsko turističko odredište Zlatibor biće krcato tokom novogodišnjih praznika. Očekuje se da će među zlatnim borovima odmor potražiti oko 50.000 gostiju iz Srbije i regiona, a u najluđoj noći publiku će na Kraljevom trgu zabavljati pop pevač Sergej Ćetković, uz podršku trubača Radiše Vitezovića.

Za reprizu slavlja, 1. januara na istoj pozornici pred publikom će se naći “Hari Mata Hari”.

Uoči dočeka, za najmlađe posetioce Zlatibora pre koncerta biće organizovana dečja predstava, uz deljenje novogodišnjih poklona mališanima.

(Novosti.rs)