Vijesti 29.09.2018.

NOVA IDEJA “MOZAIKA PRIJATELJSTVA” Nakon Javnog kupatila, otvaraju i frizerski salon za svoje korisnike

ČITANJE: 1 minuta

Nakon što su uredili Javno kupatilo za građane, volonteri Udruženja “Mozaik prijateljstva” došli su na ideju da pored toga naprave prostor gdje bi se sugrađani mogli ošišati ili obrijati.

Tim povodom “Mozaik prijateljstva” traži volontere koji će građanima, koji sebi ne mogu priuštiti frizera, pomoći da njihova kosa izgleda uredno.

– Svjedočimo još jednoj potrebi ljudi koji se kupaju u Javnom kupatilu “Mozaika prijateljstva”. Čisti napuštaju kupatilo ali kosa, brada i nokti im ostaju neuređeni. Shodno tome došli smo na još jednu ideju – u jednoj od sporednih prostorija uposlićemo frizera i osobu koja će srediti nokte i po potrebi obrijati lice ljudima – navode u ovom udruženju.

Kažu da već imaju jednog volontera frizera, te da im je potrebno još ljudi. Kao i uvijek, “Mozaik prijateljstva” ne bi mogao bez pomoći dobrih sugrađana.

Udruženju je za ovo ideju, osim volontera, potrebna i oprema poput pribora za šišanje, odnosno makaza, češlja, ogrtača, zatim mašinica za šišanje, kao i set za pedikir.

Iz udruženje pozivaju sve građane dobre volje da pomognu da se i ova plemenita idela obistini. Svi koji žele pomoći mogu se javiti na broj telefona 051/962-832.

(Srpskainfo)