Biznis 07.12.2017.

Nova m:tel tarifa Kombinuj:S Junior

ČITANJE: 1 minuta

Kombinuj:S Junior tarifa je novi model u okviru m:tel ponude, a namijenjen je prvenstveno roditeljima koji žele kvalitetnu komunikaciju sa svojom djecom.

Kako bi svojim korisnicima obezbijedio najmodernije usluge, kao i obuhvatio sve njihove potrebe za komunikacijom, m:tel je osmislio novu tarifnu opciju koja u paketu sadrži priključak za tarifni model Kombinuj:S Junior, odnosno SIM karticu i dječiji sat (iKids watch), koji ima posebne funkcije prilagođene namjeni ovog sata, a to je stalna veza roditelja sa svojim djetetom.

Pomoću GPS pametnog sata, roditelji sada mogu da budu u kontaktu sa svojom djecom, ostvare vezu sa njima ili prime SOS poruku upozorenja ukoliko su u nevolji. Takođe, roditelji imaju priliku da odrede „bezbjednu zonu“ za igru, upravo pomoću ovog uređaja. iKids watch može primati tekstualne poruke, ima opciju odlaznih i dolaznih poziva, a sve navedene opcije zapravo kontrolišu roditelji.

Tarifni model KOMBINUJ:S Junior je model sa kombinovanim načinom plaćanja, odnosno fiksnom mjesečnom pretplatom, u okviru kojeg imate glavni prepaid račun i bonus račun. Nakon što se potroši bonus, račun se može dopuniti prepaid dopunom, kao svaki drugi prepaid, odnosno Frend račun.

Pretplata za ovaj tarifni model iznosi 10 KM, a u okviru pretplate korisnik dobija 10 KM na bonus računu, neograničen pristup internetu, a GPS sat uz ovu tarifu košta 48 KM jednokratno, sa ugovornom obavezom od 24 mjeseca, odnosno 96 KM jednokratno ukoliko se zaključi ugovor u trajanju od 12 mjeseci.

Za više informacija o novom tarifnom modelu Kombinuj:S Junior pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.