Sport 02.04.2016.

Nova “zvijezda” tribina: Zasjenila Jelenu Đoković

ČITANJE: 1 minuta
PLAVUSA
Ester Satorova, prelijepa supruga češkog tenisera Tomaša Berdiha prijeti da ukrade svu pažnju i popularnost kada su u pitanju žene nježnije polovine igrača bijelog sporta.

Do sada je neprikosnoveni broj 1 bila Jelena Đoković, ali protekle nedelje svu pažnju paparaca na sebe je usmjerila lijepa manekenka, dok je bodrila svog supruga na meču u Majamiju. Čim se prvi put pojavila na tribinama teniskog terena, svjetski mediji su počeli da se raspituju o plavokosoj ljepotici i vrlo brzo je proglasili najljepšom ženom tenisera.

Od tada, Ester ne prestaje da privlači pažnju medija, a naročito ženskih portala, koji se uglavnom fokusiraju na njen prefinjen osjećaj za modu i sjajne odjevne kombinacije. Inače, manekenka i teniser upoznali su se i započeli emotivnu vezu 2011. godine.

Nakon četiri godine ljubavi, svoju vezu su krunisali brakom 2015. godine u luksuznom hotelu u Monaku. Za razliku od većine poznatih ličnosti, Ester nije željela preveliku pažnju medija, pa je ceremoniji prisustvovalo svega 20 najbližih članova porodice i prijatelja.

 

(NN)