Sport 25.05.2020.

NOVAK ĐOKOVIĆ: Banjaluka i Sarajevo još nisu potvrđeni

ČITANJE: 1 minuta

Srpski teniser Novak Đoković saopštio je u Beogradu nove informacije vezane za “Adria Tour”.

Prvi reket svijeta saopštio je novinarima u Beogradu da se nada da će na turneji moći da prisustvuje publika, ali i ostavio upitnik iza ranije najavljenih dolazaka u Banjaluku i Sarajevo, kao i Crnu Goru.

“Nadamo se da ćemo imati i publiku, ali moramo da poštujemo sve regulacije koje izdaju Srbija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska. Završio bih i prije vaših pitanja da je 100% izvjesno da će Beograd i Zadar se organizovati i turniri će biti na tim lokacijama, a za Crnu Goru i Bosna i Hercegovina nije još skroz potvrđena. Lično želim da se to tamo održi, ali kažem zbog kasnog početka organizacije i struktuiranja projekta – nisu još potvrđene te lokacije. Radimo na tome”, rekao je Nole.

Prema njegovim riječima, plan je da odigra meč sa najboljim teniserom Bosne i Hercegovine.

“Prije svega, kao što sam napomenuo ranije, radimo na cilju da se sve ove lokacije ostvare i da tamo igramo. Sarajevo bi bio završetak turneje gdje bih igrao meč sa Damirom Džumhurom. Ako postoji mogućnost za dubl, onda i sa (Tomislavom) Brkićem, (Mirzom) Bašićem…”.

Srpski teniser je još jednom ponovio da lokacije u BiH i Crnoj Gori još nisu potvrđene.

“Nisu stoprocentni zagarantovane lokacije BiH i Crne Gore jer smo mnogo više vremena posvetili Srbiji i Hrvatskoj jer su oni najbliži, pa smo za njih morali da se postaramo”, naglasio je Đoković.

(mondo.ba)