Magazin 13.10.2015.

Novak i Jelena pripremaju duplo rođendansko slavlje Stefanu

ČITANJE: 1 minuta
stefan djokovic
Novak i njegova supruga će proslavu prvog rođendana sinu najpre organizovati u Monte Karlu 22. oktobra, a potom i u Beogradu.
Novak Ðoković je poslije osvajanja turnira u Pekingu odlučio da na nekoliko dana profesionalne obaveze gurne u stranu i posveti se organizovanju rođendanskog slavlja sinu Stefanu.

Najbolji teniser svijeta i njegova supruga Jelena imaju pune ruke posla, ali vjerovatno im te obaveze predstavljaju pravi užitak, s obzirom na to da planiraju proslavu povodom prvog rođendana sina.

Pozivnice za zabavu su već poslate na adrese zvanica širom svijeta.

– Najvažniji trenutak u životu Jelene i Novaka je dan kada se rodio njihov sin Stefan. Ponosni roditelji žele da im prvi rođendan nasljednika ostane u lijepom sjećanju i zato su vodili računa o svakom detalju, od izbora restorana do dečje slavljeničke torte. Jelena brine o dekoraciji, keteringu i pozivnicama, a suprug joj pomaže u organizaciji. Oni već nekoliko mjeseci osmišljaju kako će sve izgledati, a sa zvaničnim pripremama za rođendansku proslavu, koja će biti sljedećeg četvrtka, počeli su prošle nedelje – priča naš sagovornik i nastavlja:

– Slavlje će najpre biti upriličeno u Monte Karlu, gdje im se nasljednik i rodio, a nakon toga i u Srbiji. Nole i njegova životna saputnica žele da ispoštuju prijatelje koji nisu u mogućnosti da budu njihovi gosti u Francuskoj, pa će sa njima naknadno proslaviti u Beogradu u njihovom restoranu u okviru sportskog centra. Oni od porodičnog slavlja, kao i do sada, ne žele da prave feštu za javnost, pa za zabavu zna samo nekoliko najbližih prijatelja – završava naš izvor.

(Kurir)