Biznis 12.01.2016.

Nove Moj Mix tarife uz vrhunske Huawei uređaje

ČITANJE: 1 minuta
Huawei
Odaberite Moj Mix tarifu po vašoj mjeri i počastite se novim telefonom uz fantastične poklone.

Za još bolju komunikaciju odaberite nove Moj Mix tarife koje vam donose još veće bonuse, jeftinije razgovore, neograničene SMS-ove i neograničeni mobilni internet. Nove Moj Mix tarife obradovaće posebno vas koji često razgovarate sa prijateljima i rođacima u Srbiji jer u sklopu novih bonusa dobijate i bonus minute za razgovore prema mts mobilnoj mreži u Srbiji.

Ono što dodatno krasi nove Moj Mix tarife je poziv prema jednom prijatelj broju koji je potpuno besplatan, ne naplaćuje se čak ni uspostava poziva. Pored toga cijene poziva su jeftinije i iznose 0,15 KM/min. (bez PDV-a) prema svim mrežama u BiH.

Ukoliko želite da se u novoj godini pored novih tarifa počastite i odličnim telefonom, neka vaš izbor bude Huawei. Pored vrhunskih uređaja uz koje ćete uživati u svakom segmentu komunikacije, dobićete i odlične poklone koji će upotpuniti sve prednosti savremene tehnologije.

Sve što je potrebno jeste da posjetite zvaničnu m:tel FB stranicu i pristupite posebno kreiranoj aplikaciji „Nagradna Huawei prodavnica“. U sklopu ove posebne ponude, bilo da ste postojeći ili novi korisnici Moj Mix postpaid tarifa imate mogućnost da kupite jedan od Huawei modela i pri tome za sebe odaberete neki od vrijednih poklona.

Pronađite idealnu tarifu za sebe, spojite je sa telefonom, odaberite poklon koji želite i uživajte u savremenoj komunikaciji praćenom vrhunskom tehnologijom.

Promotivna ponuda telefona i poklona traje do isteka zaliha. Više detalja potražite na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel ili na sajtu www.mtel.ba .

(PR)