Vijesti 23.11.2015.

Nove provokativne fotke profesorke iz Vranja

ČITANJE: 1 minuta
suzana-alar
Poslije erotskih fotografija obnaženih grudi na Fejsbuk profilu početkom novembra, profesorka muzičke umjetnosti Suzana Alar (47) iz Vranja ponovo je tabloidna zvijezda.

Zbog novih golišavih fotografija iz izgubljenog mobilnog telefona lijepe profesorke društvene mreže ponovo bruje jer učenici Trgovinsko-ekonomske, Medicinske, Hemijsko-tehnološke i tehničke škole, kojima muzičku umjetnost predaje plava profesorka, danonoćno lajkuju seksi serijal.

suzana-alar2

– Zbog stresa i šoka biću na bolovanju još petnaestak dana. Ponovo sam uznemirena i ogorčena zbog novih fotografija, koje neko namjerno objavljuje na internetu. Ponavljam da je moja slika s obnaženim poprsjem na društvenim mrežama nevješto montirana. Očigledno je da mi se neko sveti. Razloge ne znam. Slučaj prljave osvete prijavila sam vranjskoj policiji. Osnovnom javnom tužilaštvu podnijela sam krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe. Slike u telefonu i na Fejsbuk profilu su moja intima. To je dio mog privatnog života. Udovica sam. Sama i slobodna. Imam i podršku majke, ćerki Mišele i Nikolije, kao i rodbine pokojnog muža Željka Alara – izjavila je Suzana Alar.

(Alo.rs)