Vijesti 27.07.2016.

Novi asfalt dobile i dvije saobraćajnice na Starčevici

ČITANJE: 1 minuta

Novi asflat dobile su i dvije saobraćajnice u naselju Stračevica.

Kako je potvrđeno u Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja, juče su završeni radovi na investicionom održavanju gradskih asfaltnih saobraćajnica koji su se proteklih dana izvodili u ulicama Dr Vojislava Đede Kecmanovića, na dijelu od ulice Save Ljuboje do Sime Miljuša i Srpskih ustanika, dionica od ulice Stevana Bulajića do Ognjena Price.

starcevica asfalt2

Ukupna dužina obnovljene saobraćajnice u ul. Dr Vojislava Đede Kecmanovića je 370 metara, a u ul. Srpskih ustanika 472 metra.

Inače, u okviru ugovora čija vrijednost iznosi 540.000 KM, do sada su izvedeni i radovi u ulicama Radoja Domanovića, na dijelu od Zapadnog tranzita do Ulice Muhameda Mehmedbašića, zatim u dijelu Bulevara Živojina Mišić, u Krajiškoj, te ulicama Milana Radmana i Pave Radana.

nova varos asfalt3

Ovogodišnjim Programom zajedničke komunalne potrošnje planirani su još investicioni radovi u dijelu Ulice Vida Simurdžića.

rosulje asfalt4

Investicioni radovi podrazumijevaju izradu novog habajućeg sloja na saobraćajnici sa pripremnim radovima, zamjenu oštećenih poklopaca šahtova, slivnih rešetki, uz skidanje starog habajućeg sloja.

Radove izvodi preduzeće „Kozaraputevi“ a.d. Banja Luka.