Vijesti 20.04.2016.

Novi detalji ubistva pjevačice Jelene: Svekrva pod velom sumnje, kumi zaplijenjene stvari

ČITANJE: 1 minuta
jelena-marjanovic
Policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umiješana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva, saznaje jedan regionalni medij.

U okviru istrage zločina u kom se do sada sumnjalo na tri člana ove porodice, izvršen je i pretres stana porodične kume Vere, a ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pjevačice od koje se ona ne razdvaja.

Takođe se provjerava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve, o čemu se do sada ponešto saznalo, ali je sigurno da nisu bile u sjajnim odnosima.

Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima sa porodicom Marjanović.

“Došli su na adresu na kojoj živi u Borči i iz kuće odnijeli neke stvari, gledali su stan… Ona se tada prijateljima požalila: “Zar i meni da pretresu stan!”

Inače, kuma Vera je u kući Marjanovića stalno, ona u Jeleninu svekrvu gleda kao u ikonu. Od kada je Jelena ubijena, ona ne izlazi iz njihovog doma, tu je i dan i noć”, otkriva jedan od prvih komšija Marjanovića za medije.

Još ništa nije potvrđeno, ali svakodnevno se pojavljuju nove teorije i pretpostavke, pa se svi nadaju da će ubica u najskorije vrijeme biti lociran, priveden i otkriven javnosti, kako bi tragedija konačno dobila epilog, a porodica ubijene pjevačice mogla da žali u miru.

(Telegraf)