NOVI GOLMAN: Jovan Kutić iz Krupe prešao u Borac, Kenan Topolović napustio klub

Fudbalski klub Borac dovodi novog golmana. Jovan Kutić, dosadašnji član Krupe, preseliće se na Gradski stadion u ovom prelaznom roku i pojačaće konkurenciju među stativama.

Banjalučani su sporazumno raskinuli saradnju sa mladim golmanom Kenanom Topolovićem, koji nije bio zadovoljan minutažom u protekloj sezoni.

Takođe još jedna želja Borca će ostati neispunjena jer će defanzivac Slobodan Jakovljević nastaviti saradnju sa Zrinjskim. Mostarski klub je blizu dogovora oko nastavka ugovora sa stamenim štoperom.

(Srpskainfo)

Brendiranje proizvoda od velikog značaja za Republiku Srpsku

U Trebinju je održana Konferencija “Brendiranje domaćih proizvoda-naše je bolje”. Istaknut je značaj brendiranja domaćih proizvoda, ali i brendiranje turističkih usluga, naročito u Trebinju, kao turističkom mjestu broj jedan u Srpskoj.

PROGRAM REFORME UMJESTO ANP-a: Definisana saradnja sa NATO-om, a ne članstvo

Dok u javnosti RS i FBiH već traju žučne polemike o Programu reforme koji će biti upućen u Brisel nakon imenovanja mandatara Savjeta ministara BiH, iako gotovo niko od aktera tih rasprava nije imao uvid u sadržaj ovog dokumenta, banjaluka.net saznaje šta su ključne dimenzije Programa. Podsjećamo, naš portal je još prije mjesec dana prvi

VIŠKOVIĆ: Prvo pročitati šta piše u dokumentu, pa onda komentarisati

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da dokument Program reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, ne prejudicira članstvo BiH u NATO, niti narušava vojnu neutralnost. “U dokumentu precizno piše da ne prejudicira članstvo u NATO. Bilo bi dobro da taj dokument, koji se zove Programske reforme BiH, Mirko Šarović, Branislav Borenović i