Politika 02.01.2016.

(VIDEO) Novi hit intervju: Idemo dalje

ČITANJE: 1 minuta
SNS odbornik
Miloš Milišić, zamjenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini Kraljeva, postaje pravi hit na internetu, jer nije znao da odgovori ni na jedno pitanje novinarke lokalne televizije koja su se odnosila na usvojeni budžet za 2016. godinu.

Milišić nije znao ni koje su investicije planirane, ni zašto je grad morao da uzme kredit, kao ni koliki je transfer sredstva iz republike prema Kraljevu. Prilog koji je emitovala Kraljevačka televizija, u kojem je izjavu nakon sjednice Skupštine Kraljeva, na kojoj je usvojen budžet za 2016. godinu, dao Miloš Milišić, zamjenik šefa odborničke grupe SNS, postao je kako su i sami naveli „novogodišnja ekskluziva“.

Naime, novinarka KaTv-a postavila je Milišiću uobičajena pitanja koja se tiču budžeta, ali on nije imao odgovor ni na jedno pitanje. Milišić je započeo priču kako Kraljevo u narednoj godini čeka Urbana regeneracija i još nekoliko investicija.

Nakon toga uslijedila je tema koja se odnosila upravo na kredit koji je Grad Kraljevo uzeo za kapitalne investicije i pitanje da li je on bio neophodan. Milišić nije ni pokušao da bilo šta odgovori.

Na kraju Milišić je napravio poređenje budžeta i života.

-Budžet vam je kao i život. Vi planirate jedno, a život vam servira nešto sasvim drugo- rekao je Milišić.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Blic)