Biznis 07.03.2017.

Novi komšija na Paprikovcu: Otvorena 21. mojMarket trgovina

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučko naselje Paprikovac dobilo je danas još jednog komšiju – novu mojMarket trgovinu, na adresi Zelengorska bb. U 8:00 časova komšijska trgovina, sa 17 novih radnih mjesta, otvorila je svoja vrata i obradovala stanovnike ovog naselja.

Na dan otvaranja, u društvu ljubaznih zaposlenika, kupce je dočekao niz pogodnosti: posebno odabrani artikli po akcijskim cijenama, poklon paketi, kao i svaka 100. gratis kupovina. Posebna pogodnost koja je obradovala kupce su dupli bodovi za članove Kluba osmijeha, koji današnjom kupovinom u mojMarket trgovini na Paprikovcu imaju mogućnost da ostvarivanjem duplih bodova brže dostignu jedan od bonitetnih pragova, u cilju dodatne uštede prilikom narednih kupovina.

U okviru otvaranja nove poslovne jedinice domaći trgovački lanac mojMarket, Banjalučanima poznat po svom društveno odgovornom djelovanju, pripremne aktivnosti obavio je u saradnji sa đacima banjalučke Gimnazije.

moj market paprikovac

„Prepoznavši zalaganje banjalučkih gimnazijalaca, koji svake godine zajedničkim radom i aktivnostima prikupljaju sredstva za odlazak svojih drugara na ekskurziju, odlučili smo da ih podržimo u ovoj, hvale vrijednoj akciji u okviru koje su, pripremanjem poklona za naše kupce i dijeljenjem letaka, pokazali da se zajedničkim djelovanjem dobra djela lako realizuju i promovišu prave vrijednosti” – navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca mojMarket.