Biznis 08.09.2017.

Novi program lojalnosti – Spavajte u oblacima uz Tropic i mojMarket

ČITANJE: 1 minuta

„Za spavanje u oblacima” naziv je od danas aktuelnog programa lojalnosti koji je za svoje kupce pripremio domaći trgovački lanac Tropic i mojMarket.

Osluškujući potrebe i želje svojih kupaca, trgovački lanac koji ide u korak sa inovacijama na tržištu, u okviru novog programa lojalnosti donosi popust od 50% na Soft Wool Sleep program za spavanje. Program čine jastuci, jorgani i zaštite za madrac koji sadrže vunu, poznatu po svojim termoregulacijskim svojstvima. Soft Wool Sleep je program koji omogućava miran san tokom cijele godine i dostupan je isključivo u Tropic i mojMarket trgovinama. Za svaku kupovinu u vrijednosti od 10 KM kupac dobija jednu naljepnicu. Potreban broj naljepnica naznačen je u brošuri ispod svakog artikla, a korisnici kartica Klub osmijeha uz manji broj naljepnica brže dolaze do popusta.

Program lojalnosti trajaće do 8. decembra tekuće godine, a iskoristivost popusta uz sakupljene naljepnice je 8. januar 2018. godine.

Sve informacije o programu lojalnosti „Za spavanje u oblacima” kupci mogu dobiti u Tropic i mojMarket trgovinama, pozivom na besplatnu info liniju 0800 50 243 ili putem Facebook stranica Tropic ili mojMarket .