Sport 29.05.2021.

NOVI UGOVORI MELEGU, SUBIĆU I ČAVIĆU: Borac počeo sa sklapanjem tima za Evropu

ČITANJE: 2 minute

Nakon što je juče produžen ugovor sa dosadašnjim trenerom Markom Maksimovićem, Borac je danas dogovorio novu saradnju sa trojicom fudbalera kojima su na kraju ove sezone isticali ugovori.

Tako bi crveno-plavi dres još godinu dana trebalo da nosi Dejan Meleg, Aleksandar Subić se obavezao na dvogodišnju vjernost, dok je David Čavić dogovorio saradnju na tri godine, saopšteno je iz kluba.

“Nakon produžetka saradnje sa šefom stručnog štaba našeg kluba, danas smo nastavili sa radom na očuvanju tima. Trojac Subić, Meleg Čavić su igrači na koje ozbiljno računamo. David Čavić je budućnost kluba i neko ko je već dvije godine uz prvi tim. Očekujemo od njega da u narednom periodu nastavi predano da radi i da napreduje. Meleg i Subić su neizostavni dio startne postave i siguran sam da će i naredne sezone biti još bolji. Obojica su odlični igrači i mislim da su njihovi ostanci velika pojačanja za narednu sezonu”, rekao je za zvanični sajt kluba Bogoljub Zeljković, član Upravnog odbora novog šampiona Bosne i Hercegovine.

Klub će, prema riječima Bogoljuba Zeljkovića, napustiti Boban Georgiev, dok ugovori ističu još trojici igrača.

To su Elvis Mehanović, Panajotis Moraitis i Miloš Borovčanin.

“Ostalo je još nekoliko igrača kojima ističu ugovori kroz mjesec dana i naša zelja je da svi ostanu na Gradskom stadionu i naredne sezone. Klub će napustiti Boban Georgiev kojem želimo mnogo sreće u nastavku karijere. Što se novih imena tiče, radimo intenzivno na dovođenju pojačanja, i sredinom sljedeće sedmice ćemo imati novo ime u rosteru jer je sve dogovoreno i ostalo je samo da igrač prođe neophodne testove kako bi potpisao ugovor sa našim klubom”, otkrio je Zeljković.

(NS)

Oznake: FK Borac