Biznis 30.04.2019.

Novi ukus Exotica – neočekivan spoj dunje i smokve

ČITANJE: 1 minuta

Poslije velikog uspjeha proizvoda Exotic Kruška i Exotic Limeta Marakuja, kompanija Vitinka je konačno lansirala na tržište novi ukus ovog pića. U pitanju je neobičan spoj dvije naizgled obične voćke, dunje i smokve, koje, u ovoj kombinaciji, daju potpuno egzotičan ukus.

Exotic, pored svog punog ukusa koji kupci izuzetno vole, posebno je popularan i zbog svoje niske kalorijske vrijednosti. Ovaj spoj kisele vode i voćnih ukusa sjajno je osvježenje za vrele ljetne dane koji nas očekuju.

Exotic Dunja Smokva je samo jedan u nizu novih proizvoda koji nam u 2019. godini stižu iz kompanije Vitinka.

„Počeli smo ovu godinu snažno, sa novim ukusom Vite – Bijelo voće, potom smo lansirali novo litarsko pakovanje Vivie i, evo sada, novi Exotic. Ovdje se ne zaustavljamo, nastavljamo istim tempom, uskoro nas očekuje još novih proizvoda“, poručuju iz kompanije.

Vitinka trenutno u svom asortimanu ima osam brendova koje je dugo i pažljivo gradila na osnovu vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna i kreativne komunikacije. Stalnim unapređenjima, novitetima, širenjem proizvodnih linija, ova domaća kompanija potvrđuje status jednog od najuspješnijih privrednih subjekata u BIH koji osvaja i tržišta u regionu.