Biznis 11.04.2016.

Novitet u ponudi kompanije m:tel: Microsoft Lumia 950 predstavljena u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta
Microsoft Lumia 950_promocija
U saradnji sa kompanijom Microsoft, m:tel je u subotu, 9. aprila u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci upriličio zvanično predstavljanje telefona Lumia 950, kao i njegove veće verzije pod nazivom Lumia 950 XL.

Riječ je o pametnim telefonima vrhunskih karakteristika, koji su već u m:tel ponudi, a okupljeni su imali priliku da testiraju uređaje i tako se i sami uvjere u neosporni kvalitet koji ih krasi. Lumia 950 i 950 XL prenose poznato Windows okruženje na mobilni telefon, što ih čini idealnim rješenjem za posao.

U ugodnom ambijentu, vizuelno usaglašenom sa grafičkim identitetom Lumije 950 i Windows 10 okruženja, prisutni su uz koktel mogli pogledati kratku video-prezentaciju, te se upoznati sa svim novitetima koje donosi ovaj pametni telefon.

“U pitanju je vodeći uređaj iz Lumia porodice, elegantnog dizajna i naprednog hardvera. Microsoft se potrudio da prvenstveno ugodi onima sa istančanim ukusom i strašću prema najnovijoj tehnologiji. Jedna od najnovijih prednosti Lumije 950 u odnosu na konkurenciju je potpuna integracija sa operativnim sistemom Windows 10, koja dolazi do izražaja kada vam računar nije dostupan”, izjavila je Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel.

Microsoft Lumia 950 i 950 XL “razumiju” sve potrebe osoba iz svijeta biznisa, te da pomoću njih korisnici mogu vrlo lako “ponijeti” posao sa sobom, gdje god i kad god to požele.

Nakon upoznanavanja sa novitetima iz svijeta tehnologije, gosti kompanije m:tel su imali uživati u predstavi Narodnog pozorišta RS, gledajući jednu od komedija sa pozorišnog repertoara.

Microsoft Lumia 950 i 950 XL, kao i ostale modele iz Lumia serije, možete pronaći u ponudi kompanije m:tel uz Moj Mix tarife po cijeni već od 1 KM.

(PR)