Magazin 21.10.2019.

“NOVO – MLADO LICE GRADA” Usavršite vještine javnog nastupa

ČITANJE: 1 minuta

U okviru programa „Novo – mlado lice grada“, Institut „Perpetum mobile“ poziva sve mlade ljude iz naselja Borik da se prijave na radionicu usavršavanja vještina o javnom nastupu i javnom zagovaranju.

Radionica će biti održana u srijedu 23. oktobra, sa početkom u 18.30 časova u prostorijama MZ Borik 2 (zgrada Titanik, Bulevar Živojina Mišića 25). Svi zainteresovani, svoje prijave za učešće možete mogu poslati elektronskom poštom na adresu [email protected],  najkasnije do srijede, 23.oktobra,  do 14.00 časova.

Obuku će voditi direktor Instituta „Perpetum mobile“ Ilija Trninić koji je o ovim temama obučavao mlade iz Bosne i Hercegovine, ali i regiona.

Mladi su najbolji ambasadori aktivizma koji imaju za cilj da motivišu i podstaknu svoje vršnjake da aktivnijim učešćem daju svoj doprinos u razvoju zajednice, a zajedno ćemo da radimo na vještinama koje su za to najpotrebnije – rekao je Trninić.

Radionica u Boriku je prva u nizu radionica o javnom nastupu i zagovaranju, a u narednim sedmicama, radionice će biti održane u naseljima Kočićev vijenac, Centar, Lazarevo i Nova varoši. Ovaj projekat je podržao Grad Banja Luka kroz program „Banja Luka ljudskog lica“.