Vijesti 31.12.2022.

“O, GDE SI, JELENA”: Đajić i Amidžić naručivali pjesmu za Stanivukovića (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Kako se približavala Nova godina nije bilo dana da Vlado Đajić, direktor UKC RS i predsjednik Gradskog odbora SNSD, nije zapjevao.

Najviše pažnje privukao je svojim plesnim sposobnostima na nastupu vrele Sandre Afrike u Banjaluci prije dvije večeri, a sa dobrim raspoloženjem je nastavio i danas.

On je u jednom poznatom kafiću pokazao da ga ne napušta dobro raspoloženje, a uz njega se odlično zabavljao i odbornik u gradskoj Skupštini Srđan Amidžić.

Oni su u jednom momentu, kako piše ATV, naručili pjesmu “O, gdje si, Jelena”, koju su navodno posvetili gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, partijskom saborcu Jelene Trivić, koji je bio u istom lokalu.

Ako svemu dodamo i Đajićev iznenadni neobavezni susret s bivšim gradonačelnikom Igorom Radojičićem, zlobnici bi mogli reći da direktora UKC RS češće “viđaju” na zabavama nego na radnom mjestu, bar u posljednjoj sedmici godine na izmaku. Drugi će, međutim, navesti kako su svemu tome krivi mediji, jer ne prate dovoljno njegove vizionarske projekte na Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Istina je, kako to obično biva, negdje u sredini, piše Srpskainfo.

(SB)

Oznake: Vlado Đajić