Vijesti 23.01.2021.

OBJAVLJEN CJENOVNIK: Seksualne usluge u banjalučkom hotelu pružale za više stotina maraka

ČITANJE: 1 minuta

Djevojke uhapšene u policijskoj akciji “Dolar”, zbog pružanja seksualnih usluga u striptiz baru “Caribic Dance”, u hotelu “Ćetojević” u Banjaluci, imale su prilično papren cjenovnik, a usluge su naplaćivale i po  nekoliko stotina maraka, saznaje Srpskainfo.

Policija je u striptiz baru zatekla više od 20 osoba, među kojima je bilo i šest djevojaka, koje se sumnjiče za pružanje seksualnih usluga i uhapsila 11 osoba.

Uhapšen je i vlasnik striptiz bara Lari Živković iz Prnjavora, koji se tereti za organizovanje prostitucije.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je ova akcija bila usmjerena na borbu protiv droge i organizovane prostitucije.

“Djevojke su se prvenstveno bavile striptizom, a imale su i intimne plesove za mušterije. Imale su ‘male i ‘velike’ plesove, koji su se odvijali u posebnim prostorijama. Cijena malog plesa je bila 100, a velikog 200 maraka”, pojašnjava izvor “Srpskainfo”.

Međutim, to nisu bile sve usluge koje su one pružale.

“Osim plesa, one su ilegalno pružale seksualne usluge, što su klijentima naplaćivale i po 400 maraka. Pretpostavlja se da su seksualne usluge pružale duže vremena, a sve se odvijalo uz dozvolu vlasnika lokala”, ističe izvor.

Seksualne usluge su najčešće pružale stalnim i provjerenim klijentima.

Istraga će biti nastavljena i u narednom periodu, a djevojke iz Srbije će najverovatnije biti deportovane.

(N.S)