Politika 26.12.2022.

Obnovljene tenzije u srebreničkom SNSD-u, Pavlović isključuje Grujičićeve ljude

ČITANJE: 1 minuta

Redovna sjednica Skupštine opštine Srebrenica jutros je pokazala da unutarstranačka netrpeljivost već nekoliko mjeseci tinja u Opštinskom odboru SNSD-a u Srebrenici (OO SNSD).

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Srebrenici Radomir Pavlović je na početku izlaganja naveo brojne nerealizovane najave i projekte opštinskog načelnika Srebrenice Mladena Grujičića, nakon čega je situacija kulminirala.

“Načelnik je obećao preko hiljadu radnih mjesta, ništa od tog nije sprovedeno. Nabrojao sam ih i više nego dovoljno. Kako da napredujemo kada je usvojen socijalni budžet, a ne razvojni”, naveo je Pavlović.

Dodao je kako načelnik nije sam u ovim procesima.

“Određeni odbornici iz ove stranke su se ‘odmetnuli’ i rade mimo stavova stranke, podržavajući načelnika čiji su dio promašenih ili obećanih projekata, a zbog čega iz Srebrenice masovno odlaze ljudi, posebno mladi”, zaključio je Pavlović.

Da stvar bude jasnija, jučer je održana sjednica OO SNSD-a na kojoj su izbačeni i smijenjeni članovi Miloš Milovanović, Bojan Josipović i Dragiša Grujičić, dok je Dragić Glišić smijenjen s mjesta potpredsjednika OO SNSD, a ostao je u OO. Umjesto njega je za potpredsjednicu izabrana Sanja Močević, koja je i član Glavnog odbora SNSD-a, prenosi Klix.

(SB)

Oznake: SNSD Srebrenica