Vijesti 25.09.2019.

Obnovljeni putevi u Piskavici

ČITANJE: 1 minuta

U okviru radova na rekonstrukciji lokalnih i nekategorisanih puteva, ovih dana je postavljeno novih 300 metara asfalta u Piskavici, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Riječ je o rekonstrukciji dva putna pravca u Piskavici, jedan dužine 200 i drugi 100 metara koja su asfaltirana – ističu u nadležnom odjeljenju.

Ovaj posao izvodi se u okviru projekta rekonstrukcije lokalnih i neketagorisanih puteva vrijednog više od pola miliona maraka, a planiranim programom predviđena je obnova više putnih pravaca, među kojima i put za Lipovce, put za Kuzmanoviće, putni pravac Saračica – Vukelići – Kovačići i drugi.

Kada je riječ o rekonstrukciji putne mreže na području Piskavice, u Odjeljenju za saobraćaj i puteve ističu da je nedavno, u okviru investicionog održavanja, saniran dio puta na potezu Bistrica – Gornja Piskavica – Piskavica.

Predsjednik Savjeta MZ Gornja Piskavica Goran Knežević, ističe da obnova puteva na području Piskavice ima veliki značaj za lokalno stanovništvo, jer bolja putna komunikacija svima olakšava obavljanje svakodnednevnih obaveza.