Politika 26.10.2022.

Obojena revolucija prema srpskom narodu

ČITANJE: 1 minuta

PIŠE: Filip Fićović

Neverovatna je sihronizacija smenjivanja pritisaka sa Republike Srpske na Srbiju.

Neuspela obojena revolucija, upakovana u poraz opozicije, brzo se povukla nakon narodnog skupa vladajuće koalicije u Banjaluci.

Dan nakon jasne poruke koje su se čule od strane vladajućih stranaka, da Republika Srpska ima čvrste temelje natopljenje krvlju, onih koji su je stvarali i da ne može da se sruši, jer ta krv teče u potomcima onih koji beše na skupu, odmah je krenuo novi talas pritisaka pušten sa Kosmeta.

Nove pretnje od strane, trenutnih separističkih vlasti u Prištini, upakovan u „preregistraciju vozila” jeste jasan signal sa kojeg fronta Zapad napada Srbiju. Već kao po šablonu mogu da se očekuju novi napadi, hapšenja, zlostavljanja Srba na Kosmetu, iako sve ovo nije ni prestalo.

Nakon izbora u Republici Srpskoj, ova slova mogu da budu kao upozorenje na novi talas napada na Srbe. Takođe ovo treba da bude i upozorenje Srbima u Republici Srpskoj, da se nikako ne opuštaju, i umesto sagledavanja “štete” međusobnog optuživanja, već da se pripreme za nove obojene talase pritisaka, koji će doći, pre nego što budu svesni.

Vreme je da Srbi, kao narod, kroz institucije, napokon rade na tome, da ne dozvole da budućnost iznenadi nas, već mi budućnost!

Oznake: Filip Fićović