Vijesti 04.04.2016.

Obrt: Policija zadržala muža pjevačice

ČITANJE: 2 minute
jelena marjanovic

Srpska policija je našla tijelo pjevačice Granda Jelene Marjanović, koja je u subotu nestala u Borči, kaže ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović, koja je pronađena juče popodne mrtva u kanalu, prošao je poligrafsko ispitivanje u policiji. On je, međutim, zadržan u policiji radi dodatnih ispitivanja.

List “Kurir” prvo je javio je policija Marjanovića , poslije cjelodnevnog ispitivanja pustila i da je on otišao pravo kući da vidi kćerku, ali je ubrzo objavljeno da je ipak zadržan u policiji.

Njegov otac je sinoć pušten i stigao je kući oko 22 časa.

Na poligrafu su tokom dana testirani još neki članovi porodice Marjanović, ali to ne znači da je bilo ko od njih osumnjičen za Jelenino ubistvo, niti da se protiv bilo koga od njih vodi policijska istraga, već je riječ o uobičajenoj proceduri u ovakvim slučajevima.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je Jelena ubijena.

Na tijelu i glavi vidljive su povrede koje su nanijete tupim predmetom.

Prvi trag za nestalom Jelenom koji je uočen bio je njen mobilni telefon, koji je otkriven između tri i četiri sata izjutra nedaleko od mjesta nestanka.

Tokom dana istražitelji su pronašl nove dokaze – Jeleninu šnalu za kosu, trenerku, a uočeni su i tragovi krvi.

Istražitelji su pretražujući šiblje ipod nasipa u kanalu Crvenka oko 13 časova otkrili su beživotno tijelo pjevačice.

Nestanak Jelene Krsmanović, udate Marjanović (32) prijavljen je u subotu, pošto se poslije 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.

Pjevačica je više puta nastupala u “Zvezdama Granda” , a dijelu srpske javnosti poznata je kao Jelena Jeca Krsmanović (djevojačko prezime).

(Mondo)