Svijet 27.05.2024.

Obrt u slučaju smrti male Marije: Čovjek koji ju je silovao i ubio nije njen ujak, oglasio se otac djevojčice

ČITANJE: 2 minute

Muškarac (32), koji je uhapšen u subotu u Rumuniji zbog sumnje da je silovao i ubio osmogodišnju djevojčicu Mariju nije njen ujak, kako se prvo mislilo. Štaviše, osumnjičeni uopšte nije u krvnom srodstvu sa ubijenom djevojčicom.

Kako je sada rasvjetljeno, u pitanju je brat nevjenčanog supruga Marijine majke, sa kojim je ona otpočela vezu kada se rastala sa prvim mužem, sa kojim je dobila dvoje djece – Mariju i još jednu djevojčicu.

Biološkom ocu ubijene Marije navodno nije bilo dopušteno da viđa djecu.

“Mene je bivši kolega pozvao da mi javi da mi je dijete nestalo”, rekao je u suzama biološki otac za medije.

On je navodno tada krenuo ka selu gdje je njegova bivša supruga živjela sa njihovo dvoje djece i novim dečkom.

Podsjetimo, djevojčica je u petak oko 20 časova otišla do kuće osumnjičenog na molbu majke, kako bi uzela šerpu. Osumnjičeni živi u kući koja se nalazi u dvorištu do njihovog. Kako se dijete nije vratilo poslije desetak minuta, majka je poslala mlađu kćerku da vidi zašto se Marija zadržala. Međutim, djevojčica se vratila kući i rekla da nije našla ni “strica” ni sestru, te je porodica odmah krenula u poteru za djevojčicom.

Kada ni poslije sat vremena nisu uspjeli da je nađu, alarmirali su policiju. Na lice mjesta je stiglo oko 100 pripadnika policije, volontera, spasilačkih timova, koji su češljali teren do duboko u noć. Nažalost, tijelo male Marije pronađeno je polunago i krvavo u šipražju kraj šume u ataru sela.

Odmah se krenulo u potragu za osumnjičenim, a on je uhvaćen u subotu oko podneva, nedaleko od mjesta zločina. Njega su policajci uočili dok se kroz visoko rastinje šunjao kao svojoj kući. Kako se oglušio naređenjima da se preda i krenuo je da beži, policajaci su ispalili dva hica upozorenja, nakon čega je osumnjičeni savladan.

On je u tužilaštvu priznao zločin i rekao da djevojčicu nije htio da ubije.

“Bio sam mnogo pijan”, govorio je monstrum.

Navodno osumnjičeni nema krivični dosije, ali komšije po selu pričaju da je znao da bude problematičan, piše Telegraf.rs.