Politika 23.01.2023.

“OČAJNA FABRIKA LAŽI” Borenović komentarisao ostavke u PDP

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik PDP Branislav Borenović komentarisao je navode da je više funkcionera PDP-a iz istočnog dijela Republike Srpske na  sjednici Glavnog odbora PDP-a podnijelo ostavke na sve stranačke funkcije i napustilo partiju.

Podsjećamo, prema pisanju medija PDP su juče napustili predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Pale Igor Tošić, bivši generalni sekretar partije Miroslav Brčkalo, bivši potpredsjednik PDP-a Dragiša Delić, bivši načelnik opštine Rudo Rato Rajak i načelnik opštine Kotor Varoš Velimir Sakan.

“Dodikova fabrika laži SRNA očajna! Glavni odbor PDP-a broji 144 člana. Od pomenutih pet, dvojica nisu bila prisutna, a jedan uopšte nije član! Jedan je propao u pokušaju da se oduži SNSD-u za novu masno plaćenu poziciju u Ambasadi BiH u Moskvi, a dobri Rato Rajak ostaje u stranci”, napisao je Borenović na svom Tviter profilu.

Ova vijest pojavila se juče u medijima nakon sjednice Glavnog odbora PDP, a da su tvrdnje tačne na svom Fejsbuk profilu potvrdio je i dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Pale Igor Tošić.

(N.S)