Politika 04.10.2020.

OČEKUJU TRI MANDATA: DNS predstavio odborničku listu u Zvorniku

ČITANJE: 1 minuta

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza u Zvorniku predstavio je danas odborničku lista za Skupštinu grada na predstojećim lokalnim izborima, čiji je nosilac Zoran Obrenović.

Generalni sekterar DNS-a Darko Banjac očekuje osvajanje tri mandata u gradskom parlamentu, uz podsjećanje da je ova stranka u Zvorniku dosta pretrpjela, ali da su jedinstvom i listom dobrih ljudi iz svega izašli mnogo jači.

On je izrazio zadovoljstvo jedinstvom koje vlada u zvorničkom odboru i među kandidatima, kao i odlučnost da pokažu koliko mogu da urade u ovom gradu.

“Mi ne prozivamo druge, naše je da vodimo politiku DNS-a, a svi oni koji su mislili da DNS neće postojati u Zvorniku i da ga neće biti, garant su da je DNS ne samo opstao u Zvorniku već će imati i odličan izborni rezultat”, rekao je Banjac novinarima.

Obrenović, koji je i predsjednik Gradskog odbora, očekuje da će na izborima ostvariti cilj – tri odbornička mandata, te da će ući u lokalni parlament i sa dosadašnjim koalicionim partnerima zajedno raditi u interesu građana Zvornika.

On je napomenuo da je zvornički DNS pokazao puno jedinstvo i ponudio odborničku listu za koju je rekao da je drugačija od onoga što se nudi na ovom političkom podneblju.

“Odbornička lista Gradskog odbora DNS-a mješavina je mladosti, znanja i iskustva i siguran sam da je ovo lista koja treba građanima Zvornika”, zaključio je Obrenović.

(Srna)