Vijesti 15.08.2016.

Od 23. avgusta na uvidu nacrti dva regulaciona plana

ČITANJE: 1 minuta

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će od 23. avgusta do 23. septembra biti na uvidu dva regulaciona plana.

Na javnom uvidu će biti:

– Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana za prostor definisan ulicama: Jovana Dučića, Pave Radana, Prvog krajiškog korpusa i Vuka Karadžića – Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor uz ul. Prvog krajiškog korpusa, a odnosi se na k.č.br. 1736/5, k.o. Banja Luka 7 (n.p.). u površini od 0,11 ha. Nacrt će biti izložen na javni uvid u prostorijama Instituta za građevinarstvo “IG” d.o.o. Banja Luka, Ulica kralja Petra I Karađorđevića br. 92-98, prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka, prostorijama mjesne zajednice Centar 2 svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova.

– Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja Drakulić u Banjoj Luci – Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor uz Bitoljsku ulicu,a odnosi se na dio k.č. br. 718 k.o. Petrićevac 2 (n.p.), u površini od 454 m2 i biće izložen na javni uvid u prostorijama Instituta za urbanizam, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, ul. Save Mrkalja br. 16, prostorijama Gradske uprave, prostorijama Mjesne zajednice Petrićevac, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova.

Nacrti oba plana objavljeni su i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 23. septembra svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izloženi ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje.