Magazin 10.06.2022.

OD 30. JUNA DO 2. JULA: Približavaju se Banjalučki dani muzike (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Deveti festival “Banjalučki dani muzike” održaće se na koncertnom prostoru VP “Aquana” od 30. juna do 2. jula 2022. godine, a kao i prethodnih godina, očekuju vas tri nezaboravne festivalske večeri, ispunjene kvalitetnom muzikom, druženjem, plesom i radošću, podsjećaju organizatori ove manifestacije, Queen Estrada i Haloo mobilna mreža.

– Na sceni vašeg i našeg omiljenog festivala, 30. juna nastupiće grupa Galija, Mile Kekin & Band, grupa Srčani udar, koja na festival dolazi čak iz daleke Kanade, te Stringsi Acoustic Orchestra.

Drugi dan festivala rezervisan je za nastupe legendarne YU Grupe, benda Rock Ko Fol iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i nastupe dinamičnog sastava Sevdah Baby, benda LSD i grupe Charna, pobjednika takmičenja “Banjalučka gitarijada”.

Trećeg dana festivala imaćete priliku da među prvima u regionu poslušate pjesme sa novog albuma benda Riblja Čorba, čiji su nastupi postali zaštitni znak našeg festivala. Pored toga, na sceni “Banjalučkih dana muzike” nastupiće i fantastični Marčelo, Nensi, Raid i Napeti quintet, Atomsko sklonište i banjalučki bend Racija.

Ulaznice po cijeni od 10 KM po festivalskoj večeri su u prodaji, putem onlajn servisa kupikartu.ba, te na blagajni VP “Aquana” i ispred RK “Boska”. Program sve tri festivalske večeri počinje u 20 časova. Za sve dodatne informacije koje se tiču festivala i prodaje ulaznica, pratite našu zvaničnu FB i Instagram stranicu, ili nas kontaktirajte na broj 066 905 399.

Vidimo se na devetom festivalu “Banjalučki dani muzike” – poručuju organizatori.

(SB)