Magazin 21.03.2019.

Od danas u prodaji Early Bird ulaznice za Fresh Wave Heaven!

ČITANJE: 1 minuta

Danas, 21 marta 2019 godine počela je prodaja promotivnih Early Bird ulaznica za osmo izdanje NEKTAR Fresh Wave festivala!

Ovogodišnje izdanje festivala pod nazivom Fresh Wave Heaven održaće se od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Do sada su potvrđeni nastupi Hernana Cattanea koji će nastupiti na Main bini festivala u subotu 10 avgusta i Matadora, koji će na istoj bini otvariti festival u četvrtak, 8.avgusta.

Riječ je o izvođačima čija su imena ispisala legendarne stranice elektronske muzike uopšte, a sudeći po listi koju za vas pripremamo, ovogodišnje izdanje festivala moglo bi biti najjače do sada!

Podsjećamo vas da nas prvi promotivni event očekuje već narednog mjeseca u okviru Run&More festivala, odnosno u subotu, 20 aprila kada će na banjalučkoj tvrđavi Kastel nastupiti G. Edd, resident DJ FWF Mladen tomić i sjajni James Zabiela!

James je nastupao na Fresh Wave festivalu kao headliner Main stage-a, a sada ćemo imati priliku ponovo uživati u jedinstvenim vještinama jednog od najcjenjenih po tom pitanju u svijetu elektronske muzike.

Ulaznice za ovaj događaj naći će se uskoro u prodaji, a Early Bird festivalske ulaznice po cijeni od 55 KM dostupne su u ograničenoj količini on line i mogu se nabaviti putem ticket servisa kupikartu.ba

Cijena narednog kontigenta promotivnih ulaznica iznosiće 65 KM, a puna cijena trodnevnih, festivalskih ulaznica iznosiće 75 KM.