Region 27.10.2021.

OD KORONA VIRUSA: Otac, majka i kćerka u Leskovcu preminuli za 10 dana

ČITANJE: 1 minuta

Cijela porodica iz Leskovca, majka, otac i kćerka preminula je za deset dana.

Kako piše portal Rešetka, najprije je preminula majka, zatim kćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.

Kćerka i otac bili su pozitivni na kovid 19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara. Svi su bili po treći put vakcinisani.

Familija koja sutra sahranjuje i sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, skrhana bolom i u šoku. Takođe i komšije.

– Ne mogu da vejrujem da sam ih prije dvije nedjelje sve tu vidjela srećne, nasmijane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se sa unučićima. A onda je krenuo pakao – priča sva u suzama komšinica iz Hisarske ulice.

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili vakcinisani, svi su se testirali, a rezultati su najprije pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja kćerka. Sa pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra, prenosi Telegraf.

– Majci (75) je prestalo da kuca srce nedjelju dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom liječenju. Žena je umrla od brige i stresa za djetetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je kćerka umrla – rekao je za Rešetku njegov unuk.

(SB)

Oznake: korona virus