Vijesti 16.11.2020.

OD POSLJEDICA KORONA VIRUSA: Preminuo poznati glumac Ivan Bekjarev

ČITANJE: 1 minuta

Preminuo je poznati srpski glumac Ivan Bekjarev, a od njega se oprostio kolega Saša Joksimović, prenose Novosti.

– Svemu si me naučio, moj si drugi otac bio. Sećam se kada sam te upoznao dragi profesore 1999. na Akademiji u 5tici…. Onaj vrisak ti se dopao, sećam se…. A trebalo je da radimo sad i predstavu… Trebalo je… Mnogo sam tužan. Hvala ti za sve…. profesore… – napisao je Joskimović u potresnoj poruci na Instagramu.

Bekjarev je bio pozitivan na korona virus.

Krajem prethodnog meseca, legendarni glumac saznao je da pozitivan na covid-19. Zbog toga je odmah prekinuo snimanje filma u Leskovcu, piše Republika, portal Srpskog telegrafa.

Narednih dana pratilo se njegovo zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem.

– Dobro sam, nemam nikakve simptome, više nemam ni temperaturu. Ne kašljem, mislim da ću brzo kući. Naravno, biću ponovo testiran. Pre tri dana imao sam 39,3 temperaturu i na osnovu toga posumnjao na virus. Odmah sam reagovao, odmah su me poslali i na skener da snimim pluća. Krvna slika je odlična, a i merenje kiseonika pokazalo je dobar rezultat – govorio je glumac za Novosti nakon što je saznao da je pozitivan na virus.

Ipak, poslednjih dana njegovo stanje se pogoršalo i on je izgubio bitku.

(SB/Banjaluka.net)

Oznake: Ivan Bekjarev