Vijesti 24.08.2018.

OD SUTRA Dvosmjerni saobraćaj u cijeloj Ulici Vladike Platona

ČITANJE: 1 minuta

Ulici Vladike Platona, kod zgrade Osnovnog suda, od 25. avgusta stupa na snagu izmijenjen režim odvijanja saobraćaja, na način da će se na cijeloj njenoj dužini odvijati dvosmjerni saobraćaj. Trenutno, samo je dio ulice dvosmjerni, a dio je jednosmjerni uz mogućnost parkiranja vozila na kolovozu.

– Navedenom izmjenom režima će se poboljšati odvijanje saobraćaja u ovom dijelu grada, jer saobraćaj sa parkirališta kod zgrade Alternativne televizije neće više biti isključivo presumjeren na raskrsnicu kod „Adiko banke“ već i na novoizgrađenu kružnu raskrsnicu kod Hrama Svete Trojice, kao i dio saobraćaja iz smjera Gundulićeve ulice – kažu u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Podsjećamo da je u Aleji Svetog Save, raskrsnica kod Hrama Svete Trojice rekonstruisana, odnosno da je na navedenoj lokaciji izgrađena kružna raskrnica, a da će tokom septembra biti okončana izgradnja još jedne kružne raskrsnica takođe na ovoj saobraćajnici, kod Adiko banke, te će se uz navedene građevinske radove i nove regulativne mjere u Ulici Vladike Platona, znato podići nivo kvaliteta saobraćajna u ovom dijelu grada.