Politika 16.10.2021.

Odbornici SNSD kazna od 1.000 KM za kršenje mjere izolacije

ČITANJE: 1 minuta

Odbornica SNSD u Skupštini grada Banjaluka Snežana Kutlešić-Stević je prekršila mjere izolacije koje su propisane svim odbornicima i zbog toga će joj biti izdat prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 1.000KM, potvrdili su iz komunalne policije Grada Banjaluka.

Objasnili su da je komunalna policija izvršila kontrolu osoba u izolaciji, između ostalih i kontrolu odbornice Snežane Kutlešić-Stević.

-14. oktobra je bila na toj adresi, a juče kada je komunalna policija ponovo vršila nadzor izolacija, ona nije bila na toj adresi. Prvo smo pokušali ući u zgradu do stana međutim s obzirom da niko nije odgovarao, zvali smo je na telefon i ona je izjavila da je ona u izolaciji na vikendici – rekli su u Odsjeku komunalne policije za Srpskainfo.

Rekli su da nije sporno da osoba promijeni mjesto izolacije, ali da o tome mora obavijestiti nadležne organe.

– Osoba  je  dužna da se javi komunalnoj policiji da je promijenila mjesto, odnosno da traži saglasnost za promjenu mjesta, kako bismo tu osobu mogli naći. Da li je gospođa Snežana Kutlešić-Stević bila u izolaciji ili ne, mi to ne znamo, i mi to tretiramo kao da nije. Znači da je ona u momentu obavljanja kontrole nije bila na mjestu na kojem se javila, i samim tim je prekršila mjere izolacije – poručili su iz ovog Odjeljenja i dodali da će odbornici Kutlešić Stević biti izrečene sankcije za kršenje mjera izolacije, prekršajni nalogu u iznosu od hiljadu KM.

(A.M.)