Politika 17.06.2022.

Odbornici SPS posjetili MZ Kola

ČITANJE: 1 minuta

Odbornici u Skupštini grada Banja Luka, Saša Kondić i Darko Milošević, obišli su mjesnu zajednicu Kola gdje su razgovarali sa predsjednikom mjesne zajednice Slađanom Radulovićem i mještanima Kola.

Ova mjesna zajednica je nakod decenijskog zapostavljanja napokon dobila sredstva za realizaciju izgradnje dva puta, i to put Radulovići – Kresojevići i put prema Gajićima koji za mještane ovog kraja imaju ogroman značaj.

Na sastanku sa mještanima bilo je riječi o novim projektima infrastrukturnog karaktera koje će MO SPS sa predsjednikom MZ delegirati prema gradu, a na čijoj realizaciji će odbornici SPS kao i do sada insistirati. Nakon obilaska terena, odbornici su zajedno sa mještanima u nešto opuštenijoj atmosferi razgovarali o drugim potrebama i problemima koji muče građane ove Mjesne zajednice.

– Socijalistička pratija Srpske će uvijek kao prioritet imati interese građana i upravo iz toga razloga veliko zadovoljstvo nam pričinjava činjenica da su upravo infrastrukturni prijedlozi naše partije, preko rada naših odbornika, a prije svega mještana MZ Kola, dobili svoj epilog u vidu izgradnje ovih, prijeko potrebnih puteva. I dalje se nastavljamo boriti za bolji život svakog građanina Banja Luke i očekujemo da će i u narednom periodu biti realizivani i drugi projekti ovoga tipa – poručio je Saša Kondić, predsjednik Gradskog odbora SPS Banja Luka.

(SB)

Oznake: SPS