Vijesti 10.10.2016.

Odložena deložacija oca Dade Glišića, prijetio da će se ubiti

ČITANJE: 1 minuta

Uz prisustvo velikog broja policajaca jutros je pokušana deložacija Milivoja Glišića, vlasnika FK Džaja. Deložacija je odgođena, a u Vrbanji, gdje se i nalazi sporni objekat, jutros se odvijala prava drama, prenosi Mondo.

Na dolazak policajaca i sudskog izvršioca ukućani su reagovali burno, psovkama i prijetnjema, tvrdeći da imaju sve legalne papire. Nakon toga je prema kući upućen kombi Jedinice za podršku (JZP) i kola hitne pomoći.

delozacija2

Kako javlja reporterka N1, Milivoje Glišić je kazao policiji da neće izaći iz kuće, a čak je prijetio da će se raznijeti bombom.

“U kuću sam uložio milione i ako je budem morao napustiti onda ću je minirati”, poručio je Glišić.

kuca2

U međuvremenu je donesena odluka da se deložacija odgodi, a policija napustila stadion, prenosi Mondo.

FK Jedinstvo presudom Vrhovnog suda dobilo je spor, a danas je trebalo da uđe u posjed, uz pomoć policije. Prošle godine trebala je biti deložacija, ali nije izvršena.

delozacija3

Dok su u “Jedinstvu” isticali da su iscrpljeni svi pravni lijekovi i da je odavno bilo vrijeme da se vrate na svoj posjed, u “Džaji” su tvrdili da su žrtve korupcije i kriminala.

Jedan od sinova Milivoja je Dado Glišić, poznati pop pjevač, koji je prošle godine upozoravao da iz opreznosti “spava sa pištoljem”.

(mondo.ba/N1)