Vijesti 03.05.2021.

ODLUKE KOJE MIJENJAJU ŽIVOTE: Lakša svakodnevnica za Kovačeviće i još 20 porodica

ČITANJE: 1 minuta

Biti gradonačelnik znači donositi ključne odluke koje mijenjaju živote naših građana na bolje, što je zapravo i smisao svega. Jedna od takvih je definitivno i Odluka o ostvarivanju prava na naknadu za smještaj u porodice i nakon navršenih 18 godina, koja za porodicu Kovačević, ali i drugih 20 porodica, znači lakšu svakodnevnicu, poručio je na društvenim mrežama gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. 

– Danas sam imao priliku da povodom Vaskrsa, ponovo posjetim čestitu porodicu Kovačević i sa njima porazgovaram o svemu onome što ova Odluka za njih znači, a znači mnogo. Sa ponosom mogu da kažem da će Grad podržati i izgradnju kuće porodici Tubonjić u Konotarima, kroz donaciju sredstava od naplate “humanih parkinga” – istakao je gradonačelnik.

– Hvala našem humanitarcu Miroslavu Subašiću i novinaru Ljubinku Spasojeviću što su svojim humanim radom i pričama, pokrenuli i nas koji donosimo ključne odluke, te omogućili da priča o porodicama poput Kovačevića dobije srećan kraj – zaključio je Stanivuković.

(SB)