Biznis 21.06.2024.

ODRAZ LUKSUZA: BX kamen za elegantan i jedinstven dom

ČITANJE: 2 minute

Prirodni kamen je materijal koji ima široku primjenu u uređenju enterijera. To je materijal koji prenosi poruke prošlosti. Nekad je bio neophodan i nezamjenljiv, danas uglavnom odraz luksuza, ali uvijek elegantan i jedinstven.

Različite boje, teksture i oblici čine ga upotrebljivim u gotovo svim prostorijama. Ovim materijalom mogu se ukrašavati unutrašnji zidovi svih prostorija, fasade, kamini, itd. Mnogo je prednosti u odnosu na druge građevinske materijale, a svakako jedna od najvećih je minimalno održavanje. Za čišćenje je potrebna samo voda i četka. Takođe dobra strana je i to što se lako uklapa u okruženje.

Prirodna estetika koja se ne može postići ni jednim drugim materijalom još jedan je od razloga zbog kojih se arhitekte i dizajneri odlučuju za prirodni kamen prilikom adaptacije stambenog prostora.

Pored enterijera prirodni kamen primjenu je našao i za uređenje dvorišta i balkona. Njegov izgled je jako upečatljive forme, sa specifičnom teksturom i različitim nijansama. U dvorištu ovaj materijal dođe do potpunog izražaja,  uklapajući se u prirodni ambijent.

Kamen predstavlja spoj modernog i tradicionalnog, skladno se uklapa u sve stilove enterijera, kao i uz druge materijale poput drveta, metala, gipsa i raznih dekorativnih tehnika. Samim tim, prirodni kamen pruža nebrojeno mogućnosti za unapređenje ambijenta.

Naša zemlja ima nepresušne zalihe ovog materijala, a kompanija BX kamen iz Jajca godinama se bavi njegovom eksploatacijom. Njihov kamen se razlikuje po boji, obliku i tehničkim karakteristikama, te se može koristiti u najrazličitije svrhe.

BX kamen ne posjeduje nikakve štetne hemikalije ili toksine, tako da možete biti sigurni da će vaš enterijer biti zaštićen od brojnih loših uticaja koje drugi materijali često posjeduju i to je izuzetno važno u današnje vrijeme.

Ovaj materijal nesumnjivo je najelegantnije rješenje koje možete koristiti za uređenje vašeg doma. Nikad neće ići dalje od pravila uređenja enterijera i zato ih kontaktirajte kako biste dobili sve potrebne informacije. Broj telefona je 063 943 981. Više informacija dostupno je na njihovom sajtu, fejsbuk i instagram profilu.

 

Oznake: BX Kamen