Vijesti 07.03.2017.

Održan četvrti sajam u organizaciji “Auto Milovanović grupacije”

ČITANJE: 1 minuta

U organizaciji “Auto Milovanović grupacije”, u Banjaluci je proteklog vikenda održan Četvrti kućni sajam auto-dijelova, prateće i servisne opreme pod nazivom “Kupujte iz prve ruke”.

Vlasnici prodavnica auto-dijelova, auto-serviseri i mehaničari su u direktnom kontaktu s najpoznatijim svjetskim proizvođačima auto-dijelova imali priliku da unaprijede svoje znanje, a sve u cilju kvalitetnijeg poslovanja.

Riječ je o jedinom specijalizovanom sajmu ovakve vrste u BiH, a okupio je 42 izlagača iz 17 zemalja. Kroz dva dana trajanja, sajam je posjetilo oko 1.700 profesionalnih kupaca i klijenata.

“Ove godine su se na sajmu predstavili i novi premium brendovi, koje zastupamo od januara, a riječ je o proizvođačima auto-dijelova ‘Valeo’ i ‘Bosch’, kao i o proizvođačima servisne opreme ‘Brain Bee’, ‘Nitromac’ i ‘Castex’. Našim profesionalnim kupcima predstavili smo i napredne tehnologije u ‘Valeo’ promotivnom kamionu, koji je za potrebe našeg sajma došao iz Holandije”, rekla je Mirjana Milovanović, direktor marketing AMgroup.

Kao i dosad, zajedno sa svojim gostima, preduzeće “Auto Milovanović auto-dijelovi” prikupilo je i doniralo 10.000 KM humanitarnom udruženju “Otvorena mreža” za pomoć Mladenu Mojeviću iz Rogatice, kojem je neophodna transplantacija bubrega.

(nezavisne.com)