Politika 06.12.2016.

Održana javna rasprava o Nacrtu budžeta u MZ Lauš

ČITANJE: 1 minuta

Treća po redu javna rasprava o Nacrtu budžeta Grada za 2017. godinu održana je sinoć u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u MZ Lauš.

Načelnica Odjeljenja za finansije, Božana Šljivar i šef Odsjeka za budžet, Dejan Vujić predstavili su Nacrt okupljenim građanima, te saslušali njihove primjedbe i sugestije, kao i pitanja.

Podsjećamo da je Skupština Grada utvrdila Nacrt budžeta za 2017. godinu u iznosu od 128,48 miliona KM i uputila ga u javnu raspravu, koja će trajati do 12. decembra.

– Već smo održali dvije rasprave u Dragočaju i Krupi na Vrbasu. I od vas smo željeli da čujemo šta mislite o ovom dokumentu kako bi što kvalitetnije napravili budžet za narednu godinu. Poslije budžeta, slijedi nam i priprema programa za izgradnju komunalne infrastruture i to jeste ono što najviše zanima sve građane – istakla je načelnica Šljivar sumirajući javnu raspravu, kojoj su prisustvovali i načelnici i predstavnici drugih odjeljenja i službi u Gradskoj upravi.

rasprava11

Prijedlozi i primjedbe na Nacrt budžeta mogu se uputiti i putem elektronske pošte, na adresu: [email protected].

Javna rasprava o Nacrtu budžeta Grada biće održana večeras, u 17 časova, u MZ Lazarevo, u Osnovnoj školi “Borisav Stanković”.