Politika 16.10.2021.

OGLASILA SE I SNEŽANA KUTLEŠIĆ STEVIĆ: Na vikendicu sam otišla kako ne bih ugrozila članove svog domaćinstva, niti bilo koga drugog

ČITANJE: 1 minuta

Komunalna policija Grada saopštila je danas da je odbornica SNSD u Skupštini grada Snežana Kutlešić-Stević prekršila mjere izolacije koje su propisane svim odbornicima, te da će joj zbog toga biti izdat prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 1.000KM.

Tim povodom oglasila se i Kutlešić Stević koja je istakla da kao vakcinisani ljekar, koji od početka pandemije Covid-19, kako kaže, radi na postoporavku pacijenata od ovog virusa, potpuno je društveno odgovorna osoba.

“Bez obzira na to što sam u proteklih 7 dana tri puta testirana i test je sva tri puta  bio negativan, naravno da poštujem mjeru izolacije, koja je propisana, kao odborniku, koji je bio u kontaktu sa COVID pozitivnom osobom.  Zbog toga sam bila u svom stanu, u izolaciji, a s obzirom da od petka u stanu ne bi bila sama, već bi bili i ostali članovi domaćinstva, donijeli smo odluku da nastavak izolacije provedem na vikendici, kako bi mjera izolacije bila apsolutno poštovana.  Na poziv Komunalne policije to sam i rekla, i to su apsolutno mogli provjeriti dolaskom na adresu vikendice”, saopštila je Kutlešić Stevićeva.

Kako je istakla, na vikendicu je otišla kako ne bi ugrozila članove svog domaćinstva, a niti bilo koga drugog.

“Umjesto toga su odlučili da me kazne sa 1.000 KM. Ne bih željela komentarisati razloge za to, ali sasvim sigurno to ne može biti razlog da sam bilo koga, bilo gdje ugrozila svojim prisustvom. Na kraju, moram da dodam da mi nije uručeno rješenje o izolaciji, sa uputstvom da u slučaju promjene adrese trebam obavijestiti Komunalnu policiju”, kazala je Kutlešić Stević.

(A.M.)