Sport 16.12.2022.

OGLASILA SE PORODICA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: “Živjeće s nama koji su ga voljeli”

ČITANJE: 1 minuta

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je danas u 54. godini. Informaciju su prvo objavili italijanski mediji, da bi se ubrzo oglasila i Mihina porodica koja je naravno slomljena zbog tužnih vijesti.

“Njegova žena Arijana i njihova djeca Viktorija, Virdžinija, Miroslav, Dušan, Nikolas, njihova nećaka Violante, majka Viktora i njihov brat Dražen, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata, Siniše Mihajlovića. Izvanredni profesoinalac, uvijek svima dostupan i uvijek za sve dobar. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo doktorima i sestrama koje su ga pratile tokom godina, uz svu ljubav i poštovanje, pogotovo doktori Frančeska Bonifaci, Anotnio Kurti, Alesandro Rambaldi i Luka Marketi. Siniša će uvijek ostati uz nas. Živjeće s nama koji su ga voljeli”, stoji u saopštenju koje je objavila porodica Mihajlović.

Siniša Mihajlović se od 2019. godine borio s leukemijom i dva puta je pobjeđivao. Nažalost, zlokobna bolest se vraćala ponovo i zbog nje se Mihino zdravstveno stanje drastično pogoršalo prethodnih dana. Zbog toga je bio u bolnici i vladala je neizvjesnost oko njega, da bi 16. decembra 2022. godine njegovo srce nažalost prestalo da kuca.

Mihajlović je sa Crvenom zvezdom bio šampion Evrope 1991. godine, dok je najdublji trag ostavio u italijanskom fudbalu gde je igrao i trenirao brojne klubove. Između ostalog Lacio, Inter, Milan, Bolonju, Fiorentinu…

(N.M.)