Politika 22.09.2020.

“OKUPILI SMO NAJBOLJE LJUDE”: SPS predstavio listu sa 35 kandidata za banjalučku skupštinu

ČITANJE: 1 minuta

Socijalistička partija Srpske (SPS) predstavila je večeras listu od 35 odborničkih kandidata za banjalučku gradsku Skupštinu, a nosilac liste je predsjednik ove stranke Goran Selak.

Selak je prilikom predstavljanja liste naveo da je ova stranka okupila najbolje ljude, da ima jasnu viziju za dalji razvoj Banjaluke u kojem će graditi budućnost sa komšijama, prijateljima i svim dobrim ljudima koji su proteklih šest mjeseci pristupili ovoj partiji, saopšteno je iz SPS-a.

Šef Povjereništva SPS-a Banjaluka Saša Kondić pozvao je članstvo i kandidate na još jedan dodatni napor i okupljanje oko ideja i politika SPS-a.

“Ne bavimo se šupljim pričama, okupljamo građane, rješavamo probleme i pomažemo djelima, a ne samo riječima. Postavili smo sebi velike ciljeve i ne sumnjamo da ćemo ih ostvariti”, poručio je Kondić.

Član Predsjedništva SPS-a Sonja Davidović pozvala je članove i simpatizere SPS-a u Banjaluci da svojim primjerom, radom i odgovornošću pokažu zašto je SPS partija koja predstavlja budućnost.

(Srna)