Politika 28.06.2020.

“OKUPLJANJE ZA BANJALUKU” Deset političkih partija potpisalo koalicioni sporazum, podrška Radojičiću

ČITANJE: 1 minuta

Današnjim potpisivanjem koalicionog sporazuma predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić sa predsjednicima gradskih odbora devet političkih partija dogovorena je međusobna saradnja na predstojećim lokalnim izborima.

Radojičić je sporazum potpisao sa predsjednicima gradskih odbora DEMOS-a, NDP-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, SPS-a, Partije ujedinjenih penzionera, Poligraf-a i Prve Srpske demokratske stranke.

Potpisivanju sporazumu prisustvovali su lider SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, predsjednici DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, Socijalističke partije Petar Đokić, NDP-a Drgana Čavić, Socijalističke partije Republike Srpske Goran Selak.

Milorad Dodik, lider SNSD-a nakon potpisivanja sporazuma rekao je da ima osjećaj da su već pobijedili, piše ATV.

Dodik: Imam osjećaj da smo već pobijedili, Radojičić zaslužuje mandat

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas, govoreći o predstojećim lokalnim izborima i očekivanjima ove partije, da ima osjećaj da su već pobijedili.

Dodik je čestitao svim potpisinicima Vidovdanske koalicije u Banjaluci, rekavši da dugovječnost kolacija na republičkom nivou pokazuje da će raditi zajedno kako bi ostvarili najbolje rezultate.

– Igor Radojičić zaslužuje mandat, jednako tako Banjaluka zaslužuje Radojičića, ozbiljnog političara koji se bavi ozbiljnim poslovima i koji je pokazao sposobnost da okupi različite političke partije i Banjaluku oko jedinstvenih ciljeva a to je još bolji i sređeniji grad – istakao je Dodik.

(N.S/ Banjaluka.net)