Vijesti 25.09.2022.

“Olakšajmo tragediju porodici, udomimo pse za 7 dana”

ČITANJE: 1 minuta

Region je potresla smrt mladog zaštitnika napuštenih životinja Gorana Karanovića (19) i mnogi su se pitali šta će sada biti sa 40 pasa, koji su ostali iza njega. Sve su prilike da će oni uskoro naći novi dom. Kako je saopšteno iz mreže “WagWag”, koja okuplja volontere, zaštitnike životinja, pokrenuta je akcija za udomljavanje Goranovih pasa, prenosi Srpska info.

Svakodnevno se javlja velik broj ljudi, spremnih da pomogne oko udomljavanja životinja koje su prije dva dana ostale bez svog anđela. Porodica je odobrila da naše udruženje u saradnji sa “Srcem za Šapice” Doboj bude kontakt za svu vrstu pomoći da ne bi došlo do dogovaranja duplih udomljenja iste životinje ili različitih informacija o istoj jedinki , saopštili su iz ove mreže. Volonteri navode da su u stalnom kontaktu sa porodicom i saradnicima koji su do sada pomagali Goranu.

Životinje su na sigurnom i nisu u opasnosti od odvođenja i oduzimanja, ali da bi olakšali ovu tragediju porodici cilj nam je da udomljenja pasa obavimo u roku od 7 dana. Molimo vas da imate razumijevanja ako kasnimo sa odgovorima jer smo svi i dalje u velikom šoku – poručili su iz mreže “WagWag” na svom Fejsbuk profilu.

(Z.M)